måndag 10 oktober 2011

Ett vitt gäddgap till

Hittade denna häromdan på en loppis. Priset (25 kr) kan man knappast klaga på, men den har ett litet nagg tyvärr - annars hade den garanterat kostat mycket mer på det stället!
    Jag har alltid hoppats på att dessa fanns i svart, men de är inte tillverkade i den färgen. Så nu tänkte jag fylla i nagget, köpa halvmatt svart sprayfärg och förvandla den till en sådan som jag har önskat mig! Vad tycker ni om den lösningen?


Fakta om denna vasmodell hittar ni här.

9 kommentarer:

Lilladockan sa...

Du får visa före/efter-bilder sedan. Sådant är alltid spännande att se!

Fru Ekeby sa...

Ibland är det ju inte så svårt att uppfylla sina önskningar! Och så om man är lite händig underlättar ju! Spännande att se resultatet!

Yvonne sa...

Ja den var ju ändå skadad så det är bara att köra. Ska bli spännande att se bilder efter!

Caterine sa...

Strålande idé! Ska bli spännande att få se resultatet - om vi får vill säga. Good Luck!

Christiaan sa...

Helt rätt att göra ett test, framför allt då jag vet hur mycket du vill ha en svart, skall bli kul att se resultatet.

Allt det gamla goda sa...

spännande idé! på tal om sprayfärg så köpte jag ett läckert stringfruktfat i berlin i somras som har tappat sin svarta färg här och var. det ser ut som någon silverfärgad metall under, det tänkte jag spraya svart igen! det bör ju gå bra? vi får se om våra projekt blir lyckade. :)

form55 sa...

Bara positiva kommentarer ser jag! Det får bli av om några veckor.

Anna sa...

Kul projekt! När den ändå är naggad har jag inga invändningar mot sånt :)
Ska bli roligt att se resultatet!

trillivippa sa...

Tycker också att det är perfekt att köra på när du hittat en billig vas med nagg. Hade nog haft lite invändningar om den varit i perfekt skick.
Vad tänkte du köpa för sprayfärg? När jag pluggade byggde vi en del modeller till projekt och jag lärde mig snabbt att sprayfärg i bra kvalitet som fäster på det mesta till bra pris och i många nyanser hittar man bäst hos Mekonomen. Vet dock inte om de har så många halvmatta....