torsdag 13 oktober 2011

Rött svart och grått

Inget jag skall behålla som sagt, men bara för att illustrera att jag inte kan låta bli att köpa på mig grejer... Vita har jag inte köpt, men sett många av.


Ljuslyktan Aladdin av Anne Nilsson på Höganäs - om någon har missat dem (men skulle inte tro det).
     Väntar på grejer jag har köpt som det skall bli inlägg om.

5 kommentarer:

DeBeer sa...

Är inte denna lyckta tillsammans med snöbollen från Orrefors Sveriges vanligast förekommande prydnad? Detta var den ultimata gåvan på 80-talets senare hälft, IT-prylen! Jag kom ihåg att jag suktade förtvivlat efter det bronto stora ex i svart av Alladinlampan som en av mina vänners pappa hade stående i sin paradvåning på Odengatan. När han gick bort för ett par år sedan så hjälpte jag till att packa ner dödsboet och avyttra saker som blivit över och där stod den! Nu visade det sig dock att INGEN av oss ville ha den så den hamnade på en loppis norr om Arlanda. Lampan fortsatta öden är höljda i dunkel....

form55 sa...

De svarta och vita är ganska vanliga, men de röda ser man inte ofta! Jag såg det brontostora på antikmässan i Helsingborg, men jag kollade aldrig priset. Kostar nog bortåt tusenlappen skulle jag tro.

trillivippa sa...

Trots att jag är uppvuxen på 80-talet så tycker jag att de här är jättefina! Kanske för att vi inte hade några hos oss när jag var liten? Blir klart sugen på alla dina röda, får bege mig ut på jakt efter något som jag kan byta till mig dem mot. ;)

Allt det gamla goda sa...

väldigt halloweenigt tema där alltså! :P
jag är uppvuxen på 80-talet som trillivippa och jag har inte blivit hooked på dessa än. i grupp och i matchande färger som du ställt dem så är de fina, det får jag hålla med om. :)

petrogylv sa...

Hej Janne jag tror jag löst problemet.