onsdag 30 april 2014

Bordstabletter

En loppis här i stan har köpt in delar av Maud Fredin Fredholms dödsbo. Mest damkläder, men jag fastnade för några fina tabletter som skulle passa bra på mitt teakbord. Det fanns likadana i andra färger också, men jag tyckte bara att de blåa passade bra.
    Det fanns en hel hög av dessa, och ganska många blåa. Hoppades på att de skulle sälja dåligt så att priset skulle sänkas, men det dröjde inte länge förrän det bara fanns fyra blåa med vit dekor kvar, så jag fick slå till direkt!


De kostade 35 kr/st, vilket egentligen inte är så dyrt, men min ekonomi denna månaden ligger inte i topp. Varför skall ni få se så snart jag har fått en sak som jag har beställt.
    Två saker är det förresten, och de skall vara i hallen. Och det är inte lampor eller mattor. Fundera på det ni! :)

4 kommentarer:

Catherine N sa...

Kan det måntro vara någon form av tamburmajor eller annan klädupphängningsattiralj. Spännande blir det i vart fall att få se.

form55 sa...

Nej, det är det inte. Men jag får dem i mitten av nästa vecka, och då kommer ett inlägg med dem. Det är två nästan likadana. Bara färgen skiljer på en detalj på dem.

Synnöve sa...

Gissar på stringhyllor

form55 sa...

Inte det heller tyvärr. Annars kunde det varit med vita och svarta gavlar.
Men liksom stringhyllorna är det något med teakfaner, och den ena har en svart detalj och den andra har motsvarade vit detalj.