söndag 9 januari 2011

Kay Bojesens häst

Idag fick zebran sällskap av en häst med samma form fast omålad. Jag hittade honom på en liten landsbygdsauktion till ett bra pris! De flesta av de andra besökarna tyckte säkert att den gick för stora pengar - flera hundra kronor!
    Någon generell Bojesensamlare hade jag inte tänkt att bli, men jag gillar vissa av hans djur och figurer och hittar man dem dessutom till bra pris så är det svårt att inte slå till.

9 kommentarer:

Yvonne sa...

Å nu blir jag ju riktigt avundsjuk! ;)
FIN!!!!

Christian sa...

Helt underbar, tycker nog att den omålade är finast. En annan sak, fick du mitt mail i Torsdag ? hade varit kul att veta om du gillade min länk m.m !

form55 sa...

Hej Christian.

Nej, något mail från dig har jag inte fått. Och idag var jag inte på loppisen eftersom jag var på väg till auktionen då.

Fam Ljunggren sa...

Fin häst! Men jag gillar nog zebran mest...

Själv skulle jag helst vilja ha den omtalade apan Kay formgav, och då en som inte är nyproducerad...

Mvh Retroprylar Andreas

Katrin sa...

Lucky you!

trillivippa sa...

Jag håller med Andreas, tycker att zebran är snäppet vassare!
Och ditt Bojesen-samlande är väl som med så många andra saker man samlar på - man samlar inte egentligen, men så hittar man några delar till bra pris och vips! så är det en liten samling ändå. :)

form55 sa...

Jo, zebran tycker jag också är lite bättre än hästen, och apan skulle jag gärna vilja ha. De nytillverkade ser väl ut som de gamla men kvaliteten på träet var bättre förr har jag hört.

En samling har det blivit, men det är som med Stig Lindbergs alster - jag kommer inte att försöka samla allt han har gjort, bara de som är snygga.

Ulrika på Leta Retro sa...

Fina fynd båda två! Jag gillar den omålade bäst!

precis en sån sa...

Så himla fina de är tillsammans!