lördag 11 juni 2011

Johansfors Party - karaffer och vas

Nu har vi kommit till nästa inlägg med delar ur serien. Två karaffer - tyvärr utan proppar! Om du har eller ser någon lös propp så köper jag den gärna! En hundralapp kan jag ge, och även om den inte är i dessa färger. Karafferna bör finnas i alla åtta färgerna - har sett ett par till på bild åtminstone. Det skall vara smala ränder på propparna också.
    Det finns även en shaker i serien som liknar karafferna fast har en annorlunda mynning. Den är nog lite lägre än karafferna, och jag tror även att de är gjorda i tjockare glas. Någon sådan har jag inte lyckats att skaffa.
    Vasen däremot har jag inte sett någon mer än den jag har, så den verkar vara riktigt ovanlig! 25 cm hög är den, liksom karafferna.


Här är en lånad bild på shakern.


Nästa inlägg om Partyserien kommer att handla om tillbringarna - sedan kommer mer glas.

3 kommentarer:

trillivippa sa...

Så snygga, gillar verkligen formen på karafferna! Och vasen var riktigt tjusig, i min favoritfärg dessutom. :)

Jess sa...

Ahhhh, det var ju den där röda karaffen jag hittade på Täby för en femtiolapp för ett par veckor sen. TACK för infon! Nu vet jag. Dock måste den vara försedd med fel propp. Den passar perfekt men är inte randig...

form55 sa...

Det KAN vara så att det endast är shakern som har randig propp. Jag har sett flera karaffer med glasklar propp men trodde då att det var fel.