tisdag 31 maj 2011

Colorado sökes

Det finns en del delar ur servisen Colorado från Gustavsberg som jag letar efter. Kanske kan du hjälpa mig att hitta dessa delar, eller åtminstone kanske någon av dem!
    Kryddsatsen innehåller fem delar om man räknar senapsburken och dess lock som två. Jag vill ha alla fem delar i färgerna svart, vit, limegrön, mörkgrön och ljusblå. Gärna de andra färgerna också - mörkblå, rosa, gul och turkos.
    Dock skall inte färgerna blandas ihop med likadana delar ur servisen Pastella, men dessa är ljusare blå, grön och gul.


I mörkgönt och vitt saknas den låga ströaren (nio cm hög) samt locket till senapsburken. Om någon hittar en vit burk med vitt lock t ex så är jag intresserad ändå.
    Kan betala åtminstone 300 kr/del (ej löst lock för denna summa).

Uppdatering: Låg vit och mörkgrön konisk ströare är skaffade! Har alla delar i limegönt nu också. Även den svartvita saltströaren och TV-faten samt den vita kannan.


I svart saknas senapsburken och locket till den. Senapsburken saknas även i limegrönt men här har jag locket. Den låga limegröna ströaren fattas likaså.
    I ljusblått sakar jag allt utom den höga ströaren (12 cm hög).


Här är delarna ur Pastella som en färgjämförelse. Där finns bara höga ströare så hittar du en låg så är det säkert ur Colorado.
    Senapsburken är 6,4 cm hög utan lock ifall någon undrar över det.


Och här är delar ur den svart/vita varianten som även finns i grå/vit och limegrön/vit. Saknar saltströaren som synes
    Dessa hör inte till Colorado egentligen så de skall jag nog inte ha kvar.

Söker även en vit underdel av dubbelkannan, ett limegrönt eller vitt TV-fat (gärna med kopp också) och vita uppläggningsskålar (de med högre kant än uppläggningsfaten). Soppskålar med lock i alla färgerna. Och fat till kaffekopparna som skall vara svarta med svag randning. Bild på dessa delar finns i mitt inägg om Colorado!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle du vara intresserad av att avyttra delarna i Pastella? Tyvärr har jag bara vit och svart 9cm och en limegrön ströare att byta med och de har du redan :-( Jag har även en ljusgul ströare och en ljusblå 12cm som behöver nya kompisar!
Erica/DeBeer

Anonym sa...

Nu skrev jag fel - såg just att du ville ha den lilla vita! Hör av dig isf om du kan tänka dig att byta!?!
ericaholm@hotmail.com

trillivippa sa...

Perfekt, jättebra inlägg att ha om man skulle trilla över någon del och undrar om det är en du saknar. Så nu hoppas jag bara att det dyker upp några delar i mina krokar... :)

form55 sa...

Erica - Jag har mailat dig.

trillivippa - Det hoppas jag också :) Och det kanske även kan finnas någon i en antikaffär med det priset!

Anonym sa...

Dyker det upp delar i mina trakter ska jag absolut höra av mig!

Yvonne sa...

Bra, nu ska jag ut och spana.
Ska börja med att kolla antikaffären, känns som det är störst chans där ;)