tisdag 22 mars 2011

Teakskålar - med handtag

Jag har inte full koll på användningsområdet för dessa tingestar. Att skopa vatten eller så känns inte realistiskt. Vet någon?
    Den med trekantig form till höger kommer från Stig Sandberg (SS inskuret i botten). De andra två är helt omärkta.Varför har jag då köpt dessa när jag inte ens vet vad det är? Jaa... De är av teak - snygg form - kostade tio kr/st. Då kan inte jag låta bli!

Glöm nu inte utlottingen av påskduken i förra inlägget. Senast 18.00 på Fredag kan du lämna en kommentar och du är med i utlottingen. Skriv inget annat om du inte är intresserad av duken då jag skall dra ett nummer som motsvarar inläggets ordningsnummer.

9 kommentarer:

Gila sa...

Mjölskopa?

Ulrika på Leta retro sa...

Jag tror att det är typ jordnötsskålar till frdagens rom och cola.

eli sa...

Jag tror också på snacksskålar.

trillivippa sa...

Snacksskålar/serveringsskålar kanske? Snygga är de i alla fall, extra kul med tre som är så olika i formerna.

form55 sa...

Ulrika, Eli och trillivippa tror på snacksskålar! Det känns inte givet men visst kan det vara så. Jag är inte helt övertygad så fyll gärna på med mer förslag.

The StarChief sa...

Jag läste på nägra teak skålar för inte så länge sedan att dom gick bra att diska och skölja ur så jag tolkar att det gick bra att ha även "fuktiga" saker i dessa teak behållare av olika slag.
PS statyn var sålld.

precis en sån sa...

Oj så snygga!!!

Zizzi sa...

Den i mitten ser ut som en kåsa. Du vet, en sån man drack varm choklad ur när man var mindre och ute på friluftsäventyr.

form55 sa...

Jag tänker på lumpen angående kåsa. Men det känns som att den skulle bli svårdrucken då väggarna är bra mycket tjockare än en i plast.