söndag 20 mars 2011

Stor träljusstake

På Retromässan förra helgen så köpte jag en stor svart träljusstake av samma modell som jag har visat förut. Denna är hela 32 cm hög och de jag hade förut var ju 21 cm. Så nu vill jag även ha två i mellanstorleken, och de bör vara runt 26 cm i höjd.
    En stor, två mellanstora och de båda mindre skulle bli läckra att ha i en grupp. Troligtvis hamnar de i köket i så fall där har jag inte hunnit börja fixa i ordning än, men det kommer.


 Tipsa mig gärna om någon ser sådana här ljusstakar i rätt storlek någonstans, men de skall vara svarta.

8 kommentarer:

LOPPISTAN sa...

Oj så snygga! Vet du något om vem som tillverkat dem? Är det "vanliga" ljus som ska användas, de ser som ut att vara för små ljus i den här vinkel. Väldigt fina i alla fall.

form55 sa...

Jag har ingen aning om vem som är tillverkare faktiskt. Svenska eller Danska bör de vara. Ljusen som skall sitta i bör vara lite mindre än normalt, eller så får man tälja litegrann.

Herr Movarp sa...

Dom är snygga dom där, jag ska hålla koll ifall det dyker upp såna på loppisar och mässor framöver, det är ju inte omöjligt!

trillivippa sa...

Jättesnygga, och jag håller med om att de verkligen lyfter när de står i grupp. Jag lägger till de här i min mentala kom-ihåg-lista och noterar att det nog är bäst att jag köper ett litet måttband att ha med mig i handväskan. (Det där med ögonmått är inte min starka sida...)

khina sa...

Snygga! Ska hålla ögonen öppna när vårloppisarna börjar öppna.

form55 sa...

Tack Movarp, trillivippa och khina för att ni vill leta åt mig! Det är nog inga rariteter så de bör dyka upp någonstans.

Anonym sa...

kolla här: http://www.woodtop.dk/
mh lars

form55 sa...

Onekligen ganska lika. Här har det nog tittats en del på de japanska vid formgivningen.