söndag 15 juli 2012

Nyfyndat

Trots att man är ledig och har tid att gå på fler loppisar så är det rejält svårt att hitta något. Några av grejerna på bilden hittade jag i veckan men det mesta köpte jag nu i helgen.
    Mycket bestick denna gången, trots att det inte var de serierna som jag samlar själv tyvärr.


Besticken är fyra kräftknivar och en sardingaffel från Gense Thebe. Till höger om dem en kartong (jag har locket också) med dessertgafflar samt en matgaffel från Gense Ellips. Längre bak ser ni fyra gafflar och fyra knivar från Gense Thebe Special. Och en såsslev från Nilsjohan.
    Fyra glasunderlägg i tenn kom med i bara farten - inte direkt min stil men de var billiga... En röd emaljskål i fint skick som jag inte vet var den kommer ifrån.
    Dessutom en rökfärgad Fugaskål med lite ovanligare form, samt en Argenta från Gustavsberg med fjärilar på och en skärbräda/väggplatta från Arabia. Men det finaste nytillskottet får ett eget inlägg om ett par dagar!

5 kommentarer:

Lybtar sa...

Det är svårt att loppa i Göteborg. :(
Men en Argenta trodde inte jag man hittade på loppisar.

Allt det gamla goda sa...

så tenn har börjat följa med nu också? vem vet, man kanske blir insnöad på det också. jag är ju tämligen insnöad på mässing redan.

Catherine sa...

Väntar med spänning...

DeBeer sa...

Jag gillar de där små Argenta bägarna, de får precis plats två på djupet i mitt badrumsskåp! De är toppen att ha prylar i.

Anonym sa...

Jag tror emaljskålen är Kaj Franks och designad för Finell/Arabia eller så kan den vara ursprungligen från Polen. Har hemma av bådadera, så svårt att säga i all hast!