måndag 23 juli 2012

Loppisturen - stengods

Från förra Måndagen till igår kväll har jag varit på en loppisresa - den mesta tiden tillsammans med andra bloggare. Jag tillbringade först tre dagar i Stockholm där jag på Måndagen gjorde ett byte med Manganiabloggerskan och på Tisdagen gjorde en loppisrunda och bytte grejer med Porslinan och H55-bloggaren.
    På Torsdagen bar det av med fler bloggare i två bilar norrut, men mer om det senare. Jag skall visa vad jag loppade, köpte och bytte till mig under veckan. Fyra inlägg blir det och jag mjukstartar med de tre stengodsföremålen som jag fick in då.


Längst till vänster först en vas ur serien Selecta av Bernt Friberg. Jag har ett antal föremål i denna serien förut, men just denna hade jag aldrig sett förut. Jag har en liknande fast större förut - tyvärr nedslipad men jag fick den ruskigt billigt så jag tänkte ha den tills jag hittar en oskadad.
    I mitten en vit Caolinavas av Gunnar Nylund i minsta storleken. Riktigt kul att få in denna för jag har två lite större svarta innan. Och till höger en miniatyr av Friberg. Dessa kanske har sjunkt i pris, men jag gav 300 kr för den och det är nog fyndpris ändå.

3 kommentarer:

daniel sa...

Det är märkligt att miniatyrer är så dyra, de är ju så små!

daniel sa...

Förresten märker jag att du lagt ner lite arbete på att ta bättre bilder på dina loppisfynd - det uppskattas! Det skulle vara trevligt om bloggen var lite bredare och bilderna lite större också...

form55 sa...

Ibland går det inte att ta bra bilder pga att min lägenhet är väldigt mörk.
Bredden på bloggen är inte så mycket man kan göra åt om man inte har specialkunskaper i programmering. Bilderna kan man välja i tre storlekar. Jag har valt mittenstorleken eftersom de blir för stora i största varianten. Men det går ju alltid att klicka på dem och få dem större.