fredag 4 maj 2012

Quistgaard gryta

Jag tycker att formen på Jens Quistgaards grytor är så snygg så jag har varit på jakt efter några stycken. Tidigare har jag visat två fonduegrytor, men nu har jag fått hem en mycket större gryta.
    Det finns en mängd delar i serien, och säkert ett tiotal fina färger också. Ser ni till bra pris så tipsa mig gärna! Denna blev jag tipsad om av Stefan med H55-bloggen!

 

6 kommentarer:

Daniel sa...

Formen är otroligt snygg. Jag har en gul som den på bilden och en gul och en blå fonduegryta. Vilka fler färger finns? Och vilka fler modeller finns det? Jag har sett en låg traktörpanna förutom de som du nämnt.

Ha det gott!
Daniel

form55 sa...

Jag har även en gul liten såsbytta någonstans. Har även sett kaffekanna, tillbringare, stekpanna och 3-4 olika kastruller. Bildgoogla på "Quistgaard pot" så hittar du ganska många bilder där du ser olika färger.

Daniel sa...

Turkos var en höjdare, orange också. Det är synd att man inte ser dem så ofta.

Allt det gamla goda sa...

snygg quistgaard! själv skulle man haft en blå eller grön. men den var väl inget loppisfynd?

trillivippa sa...

Verkligen läcker, kul formgivning! Skulle gärna ha någon turkos.
Är det bara orangea och gula du vill ha?

form55 sa...

Stina - Inget loppisfynd som sagt, men den blev billig på Tradera eftersom säljaren inte visste vem som stod bakom formgivningen.

trillivippa - Den på bilden ser orange ut men den är röd i verkligheten. Jag vill gärna ha en turkos, men jag gillar alla färger utom möjligen vit.