lördag 9 oktober 2010

Det började med ett gästinlägg

Kanske finns det någon som inte har sett gästinlägget som jag gjorde på bloggen Femtiotalsjakten innan jag började blogga själv! I så fall titta här så ser du bättre hur det ser ut hemma hos mig.
    Men lägenheten förändras ständigt då nya saker kommer in - kanske får då något annat då åka ut. Vissa områden är "färdiga" medans andra finns det planer på hur det skall se ut när jag har skaffat rätt prylar. Men så finns det också en okänd faktor i form av saker som man inte visste att de fanns, och när man plötsligt upptäcker dem så inser man att en sådan skulle passa utmärkt hemma hos mig.
    Nog svamlat! Lägger in en bild som jag tog samtigt som de andra bilderna i gästinlägget men som inte kom till användning då. Nu när mörkret har svept över oss så är det omöjligt att ta bilder som denna, annars hade jag presenterat en färskare.

Nu har jag lagt till en likadan bild fast i svartvitt. En annorlunda syn på inredningen som kan jämföras med bilder från tiden.

12 kommentarer:

Gila sa...

Retrosnyggt! Hur länge har du samlat 50 tals prylar ?

form55 sa...

På halvfart i kanske 15 år. Intensivt de senaste fem.

Anonym sa...

Heeeej!
Kul & intressant å'träffas och pratas vid idag, invigda skattfyndare! Coolt hem du har. Blir sjuk av se dina fina samlingar, t.ex Stig Lindbergs Dominoserie bla....nu måste jag kika vidare på bilderna...seeees!

form55 sa...

Hej. Då vet jag vet det är som är anonym. Vi har ju inte pratats vid så mycket förut, fast vi ses på loppisen ganska ofta.

Eli sa...

Du har ju ett attans skarpt vadagsrum!

form55 sa...

Tack! Det är inte alla som tycker så, men jag gillar det.

trillivippa sa...

Åh wow! Kan inte sluta gapa när jag sitter och tittar på allt vackert du har i ditt hem! Underbart!

Lybtar sa...

Har tittat på det gästinlägget flera gånger om. Det är riktigt snyggt hemma hos dig.

form55 sa...

Å, jag tackar! När jag började inreda så fanns det så många saker som jag ville ha där, och en efter en hittade jag dem. Så med lite tur och målmedvetenhet så går det att åstadkomma detta med tiden.

Randiga Tråden sa...

Jag såg ditt gästinlägg när femtiotalsjakten visade det, ursnyggt. Fortfarande ursnyggt.

David sa...

Snygt och högstilligt! Om det var en svart-vitt foto så skulle det har kommit direkt ur ett 50-talets inredningsbok.

form55 sa...

Tack David (och Randiga). Jag lade till ett svart-vitt foto så kan man jämföra.