söndag 12 maj 2013

Blandade loppisfynd

Då kommer senaste tidens loppisfynd efter flera inlägg med singelobjekt. Detta är både något från förra helgen och denna helgen.
    Men en sak tar jag för sig självt sedan - det finaste får man ta för sig. Men det är absolut inget jag behöver egentligen...


De två glasen från Johansfors serie Bar köpte jag förra helgen för 25 kr/st. Den stora svarta keramikskålen bakom glasen är omärkt oturligt nog. Det känns som en bra grej och 40 kr kostade den. Bakom den en mattallrik Prunus för en tia, och den saknade assitten från Bo Fajans "Labyrint" för en annan tia. Jag har en stor och fem små förut som jag köpte på loppisen förra året.
    Karotten från Gense Thebe ser man ibland utan lock, men nu hittade jag en komplett. Två blåa fugaskålar har jag köpt - trots ett helt köksskåp fullt med Fuga... Och en röd Aladinlykta hittades igår för femton pix.


Bestick blev det också, men ingen serie jag sparar på själv tyvärr. Dessa är danska och har fin form. Och när sex gafflar och sex knivar kostar fem kr/st så känns det dumt att inte köpa.
    Jag har inte hunnit kolla upp dem. Uppdaterar med uppgifter om jag hittar något.

2 kommentarer:

Lybtar sa...

Mycket fint precis som vanligt!

Anna sa...

Vilka fina fynd! 25:-/st för Bar var ju helt ok ;)