torsdag 7 juli 2011

Åsedavaser

Visst är de läckra, men jag skall inte börja samla på sådana. Det finns många olika och plats till dessa har jag inte, men det är ju andra som samlar så dessa skall jag byta bort.
    Formgivare till dessa är Bo Borgström, och de bör vara gjorda i början av 60-talet. De två till höger kallas Bambuvaser - finns i många färger och flera storlekar.

4 kommentarer:

trillivippa sa...

Gillar Bo Borgströms vaser, särskilt de blågröna. Den bruna i mitten hade en väldigt snygg form, har aldrig sett någon sådan tidigare.

LOPPISTAN sa...

Åh, de är ju grymma! Jag ska börja samla. Tror jag i alla fall. Men även jag har lite svårt att veta vars jag ska göra av dem. Det får lösa sig helt enkelt. De är för fina för att jag ska kunna motså :)

Herr Movarp sa...

Du har hittat en del såna på sistone, kul att fler uppmärksammar dem, även om du inte börjar samla utan byter bort eller säljer dem till Åsedabeundrare :-) Jag har ju ganska många, ska faktiskt rensa bort några av dem eftersom jag inte kan samla allt och alla! En Åseda-samlare besökte mig ikväll och bytte till sig en av få grejer som hon inte hade, det blir nog ett besök där i sommar för att se och lära :-))

Yvonne sa...

Å jag letar Coloradodelar som byte ;)
Har ju en redan *ler*