lördag 23 april 2011

Teakskål

Va, en teakskål till - har han inte tillräckligt många? Jodå, men denna såg jag på Tradera för utropspris en krona. Jag tänkte kolla vad den slutade på och lade därför tre kronor på den för att få med den i listan istället för att bevaka den. Glömde sedan nästan av den och plötsligt fick jag ett mail att jag hade vunnit den - för en krona!
    Jag hade inte observerat att frakten var satt till nästan 100 kr pga att den skulle skickas med posten. Men eftersom Schenker är mer försiktiga med paketen så mailade jag säljaren och frågade om den inte kunde skickas med dem istället, och det gick bra. Dessutom sjönk framtpriset till under hälften! Så kan det gå!


Ärligt talat så var det några färgmärken på den också från vit färg, men efter lite skrapande med en vass kniv och sedan lite teakolja så var den som ny igen.
    Den teakskålen som jag helst av allt vill ha lyser ännu med sin frånvaro. Kay Bojesen gjorde några skålar åt Finn Juhl och en sådan hade verkligen suttit fint att ha på soffbordet.

5 kommentarer:

trillivippa sa...

Tjusig skål, väl värd varenda krona! Tänk vad lite pyssel och teakolja kan göra.
Och Scenker är bättre än Posten på alla sätt, förutom att paket som skickas med Posten oftast kommer fram snabbare. Om de kommer fram. Enda gångerna jag haft problem med Tradera-vinster (ett trasigt Sparaxis-fat och en Roempke-tavla som aldrig kom fram) så var det Posten som låg bakom...

Ulrika på Leta Retro sa...

jag antar att du står ut med denna skål så länge... ;-)

form55 sa...

trillivippa - exakt mina åsikter också. Vad hjälper det att posten är snabba när gjejerna är skadade när de kommer fram? Hellre att det tar ett par dagar extra om man vet att innehållet är helt och fint när jag får det.

Ulrika - Visst står jag ut med den, men jag har ingenstans att ställa den. Den får väl komma fram då och då.

DeBeer sa...

Jag tror att jag hittade en på Täby igår :-)Kan du kolla om jag har rätt?

form55 sa...

Har glömt att kommentera detta. Det ser inte ut att vara samma. Din är rak upptill och min varierar i höjd.