onsdag 21 december 2011

Kay Bojesens elefant

Köpte denna idag som en julklapp till mig själv. Hittade den i en liten antikaffär för 600 kr - hyfsat pris! Kanske inte så värst gammal men fin ändå.


Så här ser Bojesenhyllan ut nu. Ingen apa än men den kommer säkert nästa år. Eftersom den delvis är i teak så vill jag ha en gammal. För man ser skillnad på gammal och ny teak.
    Men elefanten är gjord i ek och där skiljer det inte lika mycket på åldern.

5 kommentarer:

Maria sa...

Klart man ska köpa en julklapp till sig själv. Det har jag gjort idag. Flera gånger! :-)

Allt det gamla goda sa...

tror säkert vi får se även en apa där, hängandes från hyllan, inom rätt snar framtid!

Lilladockan sa...

Den var du helt klart värd! Den var jättesöt och jag gillar samlingen, mycket fin! Jag har ännu inte köpt någon julklapp till mig själv. Jag hoppas att jag också hittar något fint :)

trillivippa sa...

Jag har lite span på en auktion på tradera som går ut på julafton, så det kan eventuellt bli en julklapp till mig själv...
Och kommer du upp till Anikmässan i Älvsjö så tycker jag att vi unnar oss varsin apa där! Fanns flera där i våras och jag ångrar att jag inte köpte en - känner nu att 2012 är året då jag äntligen ska bli med Bojesen-apa. :)

form55 sa...

Maria - Jag kommer nog inte få någon annan så då får man köpa till sig själv.

Adgg - Jodå, det skall nog bli av!

Lilladockan - Julklappar som man köper själv blir man alltid nöjd med :)

trillivippa - Nog har man sett dem många gånger på mässor men jag hade tänkt mig en till fyndpris. Älvsjö blir det säkert, och kanske även en apa där!