söndag 27 november 2011

Helgfynd

Har varit en sväng på diverse loppisar i helgen som vanligt. På första bilden ses en enorm plåtburk med retromönster från tidigt 70-tal skulle jag tro. Jag har haft en rund burk med samma motiv som Dollybird lade beslag på i Kista. Har du denna Dolly?


Resten av inköpen syns här. Coloradoströarna gav jag 50 kr för ihop - bra pris, men jag hade dem förut. Eventuellt kan jag byta till mig någon färg jag inte har för dem. En vas/flaska i rökfärgat tjockt glas av okänd härkomst fick föja med hem liksom ett gäng bestick av olika modeller.
    Ett askfat av Erik Höglund hittade jag idag för en krona (!) och den ingår i en cirkel med fyra olika motiv. Jag köpte en annan del i serien häromdan för en tia så den fick vara med på bilden också. Då är det bara två motiv kvar för att den skall bli komplett.
    Säsong två och tre av TV-serien Mad Men kom inte med på bilden, men de hittade jag också för 80 kr/st.

14 kommentarer:

petrogylv sa...

Fina fynd du har gjort. Vi stannade hemma i dag på grund av vädret. Har pyntat för advent i stället.

Stina sa...

Tjusigt! Är gafflarna lite mindre? Typd vickningsgafflar? Isf kan jag va intresserad! (c:
Glad advent!

form55 sa...

petrogylv - stanna hemma var inget alternativ för mig :)

Stina - jodå, vickningsgafflar är det. 15,5 cm långa.

Gila sa...

Fin burk. Hur många loppisar hinner du med en vanlig helg? Tycker alltid du hittar så mycket.

form55 sa...

Skall man räkna både Lördag och Söndag så blir det någonstans mellan fem och 15 ställen. Men det beror på vädret och hur mycket jag hittar. Om man gör något jättefynd på ett ställe så kan man bli nöjd och åka hem tidigare.

Allt det gamla goda sa...

fina fynd som vanligt! tänk att du hittade två coloradoströare till det priset. snygg rökfärgad flaska också. den kan du ha ett ris med äldre julkulor i.. är alldeles nipprig på julpyntning nu!

Maria sa...

Grattis till dina fina fynd!
15 loppisar på två dagar, det är ett tufft jobb - but somebodys got to do it! :-)

form55 sa...

Adgg - Den svarta ströaren var en liten bit ur i botten, men den limegröna var i fint skick. Jag har inga julkulor alls. De gamla tycker jag är alldeles för plottriga. Skulle vilka ha munblåsta svarta halvgenomskinliga kulor, men sådana har jag inte sett.

Maria - Det är ett rent nöje. Efter ett tag när loppisarna har varit öppna några timmar så hittar man inget, annars skulle jag gärna ta fler ställen.

trillivippa sa...

Jag är imponerad, inte konstigt att du hittar så mycket fint om du betar av så många loppisar varje helg!
Jag drog med mamma på fyra loppisar och lika många antikaffärer i lördags men det enda som inhandlades var en liten keramiktavla som mamma slog till på för 15 kr. Tur att det gick bättre på Megaloppisen. :)
De små vickningsgafflarna är jättesnygga, har några sådana jag med.

DollybirdRetro sa...

Åh en sån där stor burk i samma fina mönster!! Jag har en sån, min är ca 24x34x15 cm. Hur stor är den här?? Jag är väldigt intresserad av ett köp eller byte! :) Jag älskar dom här burkarna! :)

form55 sa...

Det är samma storlek på denna som den du har. Och du vet ju vad jag vill byta till mig... :)

DollybirdRetro sa...

Hehe...ja jag vet PRECIS vad du vill ha för pryl i utbyte...humf...det är så svårt när du lockar mig med så snygga burkar! Vad kostar den om jag istället vill köpa den? Eller det kanske inte går.....;)

form55 sa...

Jag vill helst byta som du kanske förstår. Om jag hittar något mer kanske det går...?

DollybirdRetro sa...

Inga problem. Jag ska suga på den karamellen ett tag och se om mina känslor för barometern kanske svalnar inom sinom tid...:)