onsdag 23 februari 2011

Bokrean

I morse kl 06.45 stod jag utanför en bokhandel i Göteborg och väntade på att de skulle öppna. 06.55 började de att förbereda öppning, men plötsligt klev en person förbi han som hade vinklat upp en bit av dörren och då följde de andra 40-50 personerna (däribland jag) med in. 07.03 hade jag köpt fyra böcker och var på väg till jobbet.
    Här är de fyra böckerna jag köpte. Första timmen hade de ett erbjudanade - köp fyra och betala för tre. Nypris på dessa var 1.537 kr, men jag betalade nu 427 kr.


Gustavsbergsboken, Wilhelm Kåge, Bruksförmål av plast - tre bra svenska böcker. Köpte även en engelskspråkig - Scandinavian style.
    Det blir kanske någon mer när jag hinner till en annan bokhandel som har ett något annorlunda utbud.

9 kommentarer:

Gila sa...

Gustavsbergsboken har jag köpt på bokus.se
Plastboken missade jag. Får nog gå en vända till bokhandeln imorgon.

Randiga Tråden sa...

Plastboken hade jag innan Gustavsbergsboken och den av Wilhelm Kåge köpte jag plus några andra.

Helena sa...

Vad kul med lite referenslitteratur! Plastboken skulle jag vilja ha!

trillivippa sa...

Sängen lockade för mycket så jag tog mig inte upp till reastarten igår, men kikade en sväng efter jobbet i alla fall. Blev lite besviken på Akademibokhandelns utbud så jag tänkte bege mig till Hedengrens idag istället. Hoppas kunna hitta "Upsala-Ekeby keramik : porträtt av fem konstnärer" på rea. Bläddrade lite i den på Antikmässan och den var väldigt inspirerande.

form55 sa...

Jag åker normalt tidigare hemifrån på väg till jobbet så jag är ändå uppe då.
Tidigare år hade de en hylla med utplockade böcker från hyllorna i enstaka exemplar där man verkligen kunde fynda, men tyvärr fanns inte detta i år. Men då måste man vara där när de öppnar (precis som på loppis) för det bästa går direkt. Kända antikvariatägare är heta på gröten.

Ulrika på Leta Retro sa...

Jag har så dåligt med referenslitteratur så jag lyckades mycket bra tidigt igår (allt inhandlat före 8.30!) med att införskaffa många bra böcker. Kolla här

http://letaretro.se/2011/02/23/bokrean/

Lybtar sa...

Du nhar en innbyggd fyndradar eller?? :)

The StarChief sa...

Ja det var väl ett bra köp, du skulle köpt alla adär var så kunde sållt ett gäng till mig för 600 så hade du snart fått ihop så dina hade varit gratis hehe.

Herr Movarp sa...

Jag köpte Gustavsbergsboken, "Plast.." hade jag redan, den och Kåge-boken var redan slut...den engelska höll jag i men köpte inte, däremot några andra, inlägg kommer!