måndag 14 september 2015

Stig Lindberg stengods

Det var evigheter sedan jag gjorde ett inlägg här så nu får det bli ett! Jag har ju satsat hårt på Instagram och ett och annat har hänt i livet.
    Men här kommer i alla fall en bild på fyra tjusiga stengodsföremål av Stig Lindberg som jag nu har i min ägo. En eller två har jag kanske visat här tidigare.


Den största vasen fick jag i ett paket i förrgår. Riktigt fin med trekanter som mönster. Och den näst minsta med hänklar bytte jag till mig från en retrobekant i somras.
    Jag har fler stengodsvaser av Stig Lindberg, men de är bruna eller gula eller lite åt  det lila hållet. men de blåa är finast tycker jag! Hoppas kunna komma över en med kula på toppen också någon gång!

2 kommentarer:

Christin sa...

Fantastiskt fina!

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen