söndag 10 februari 2013

Senaste veckans loppisfynd

Jag har ett par fina kryddburkar att visa, men jag sparar lite på det inlägget. Istället kommer senaste veckans loppisinköp.
    Det har inte blivit så mycket letande i veckan heller pga packandet inför flytten, men något litet har dykt upp. Det mesta kommer jag nog inte att spara utan det får flytta det också - dock till en annan adress än min.


Fugaskålen skall jag spara - kostade 60 kr. Har två likadana sedan förut, men de är snygga på en snurrskiva i teak t ex. Glaset bakom är ett Lorryglas från Reijmyre som kostade en tia. Den tredje glasgrejen är en turkos pressglasskål på fot. Har inte undersökt var just denna modellen kommer ifrån.
    Den randiga skålen kommer från Upsala-Ekeby. Gav 25 kr för den. Eventuellt nummer i botten är överglaserat så jag vet inte vem som har gjort den. Sex st danska äggkoppar i plast från Rosti var det enda jag köpte idag.
    Igår fyndade jag däremot fönsterlamporna från Coronel Electric för 40 kr. Och den fina glödlapsförpackningen för en femma kunde jag inte motstå.

6 kommentarer:

LoppisListan sa...

Fönsterlamporna är så fina! Har själv taklampan.

Backtobasic sa...

Har också en rund och en droppe av fönsterlampan, så behagligt sken.

Lybtar sa...

Va många saker det blev. Fuga är fina. Såg sådana på Antikladan, stora i klarglas. Det ska jag köpa om jag ser igen.

Fammo sa...

Snygga äggkoppar och UE-skålen är inte fy skam den heller

Lilladockan sa...

Äääälskar de där lamporna, så vansinnigt fina! De hade passat alldeles utmärkt i mitt kök :)

Ann-Charlotte sa...

Lamporna-vilket fynd!!