onsdag 8 februari 2012

Nytt UE Negro fat

Idag hittade jag det större fatet till höger i bild på loppis. Det är 19 x 17,5 cm stort och har nummer 2127 i botten.
    Fyndpris? Nej knappast! 140 kr betalade jag, och det stod i finvitrinskåpet där man måste fråga om nyckeln. Men det var så länge sedan jag hittade något där så det fick gå.

12 kommentarer:

Gunilla sa...

oj så fint! Hade jag lätt betalat!

La mômes Old fashioned sa...

Vad kul. Men 140 kronor är väl inte så dåligt pris för den skålen, tvärtom väl? Jag hade lätt slagit till.

Anonym sa...

Visst är de snygga. Nu har du bara åtta delar kvar eftersom det finns tolv enligt Grödinge Antiks fina uppställning på sin hemsida. Själv har jag åtta och det börjar bli svårt att hitta fler (bl.a golvvaserna) till överkomliga priser. Nya numret av tidningen Retro som jag fick idag har en fin Atterberg-artikel och den säger att priserna för Negro-serien börjar på 300 kr så grattis. Jo, det var mig du träffade i A-ås. / Lars

Herr Movarp sa...

Det var väl fyndpris, minst 300 kr skulle du fått ge någon annanstans...jag har ju fyndat alla mina delar, men har tyvärr inga vaser ännu, har inte sett dem billigare än 4-500 kr på mässor, aldrig på loppis, utom när de redan blivit köpta ;-)

Retrolux sa...

Det VAR verkligen ett fyndpris, min första skål som ropades in på auktion för ett par år sedan var min första del och jag tror att jag betalade ca 400 kr för den, och det tyckte jag var ganska billigt. Nu har de dessutom blivit galet populära och mycket dyra... Jag hade genast köpt, speciellt eftersom jag inte har den skålen.

Maria sa...

Hej Jan!
Jo jag får nog hålla med övriga talare att det var ett bra pris. Jag trodde att ett sånt minst kostade 300 spänn. På lördag blir det Vännplatsen, nytt ställe som jag hoppas mycket på!

Anonym sa...

Hej Jan, du måste varit ironisk när du inte ansåg detta vara ett fyndpris. Det är ju ett riktigt fynd som du lätt får pröjsa en 500 kr för i annat fall. Grattis oavsett och en mycket snygg samlig.

form55 sa...

OK - jag är övertygad! Det var visst inte så dyrt ändå. Då blir det bara bättre!

trillivippa sa...

Jag tycker också att det var ett riktigt bra pris! Köpte den större skålen i lördags och lyckades pruta ner den till 300 kr, och det var jag lycklig för! :)

Gila sa...

Låt som okej pris! Jättefina ihop!

Anonym sa...

Åh, det är här jag ska sälja min negro 2127-skål alltså. Har den stora, 19 x 7 eller vad den är:)! Har liksom haft den till allt möjligt utan att veta vad det var för skål, fick den efter farfar nämligen, men kan gärna sälja den....:)

form55 sa...

Fatet som jag nämner här har jag bytt bort nu. Jag tänkte nämligen bara ha vaserna. Men om du kollar bloggen Retrolux och kommenterar där så är kanske hon intresserad.