söndag 12 februari 2012

Nya loppisfynd

Colordotallrikarna av den större storleken hittade jag redan i Torsdags. Den loppisen hade varit öppen en timme när jag kom dit och där låg dessa fyra i en hylla för 60 kr tillsammans! Egentligen omöjligt, men de hade varit ihoptejpade med packtejp som hade lämnat fula rester på kanterna så att de såg skadade ut, men jag upptäckte att det gick lätt att ta bort!
    Koldburken köptes på samma ställe som jag hittade den förra och det var en tia denna gången också. Bredvid den en blå (ser mörkare ut) vas från Lindshammar som kan vara något för Porslinsbloggen. Den ljusblåa vasen är från Gullaskruvs Reffla och det fanns två st på samma loppis - en för 25 kr och en för 40 kr. Vilken tror ni jag köpte...?
    Ljuslyktan Eternell gav jag nog för mycket för. De vita verkar populärast när man kollar priser på Tradera. Men det rökfärgade glaset och SAS-besticket av Bernadotte kostade bara en femma styck.

9 kommentarer:

La mômes Old fashioned sa...

Jag har ovkså några sådana större colorado-tallrikar. Har också köpt dem till osannolikt billigt pris. Gillas!

Lilladockan sa...

Jag hör att Kold-burken ropar mitt namn. Förstår inte varför den gör det. Förstår den inte att jag redan har en triljon burkar ;) Den hade dock varit en fin kompis till den gula som jag köpte när du var med. Fina fynd, som vanligt! Måste sannerligen hänga med dig på en runda snart igen. Helgens fynd fick mig att återfinna loppis-suget som har varit på rymmen på senaste. Köpte två saker till igår, men de har jag inte hunnit fota ännu.

form55 sa...

La mómes - De brukar vara eftertraktade så vi har haft tur båda två.

Lilladockan - Jag skall inte behålla Koldburken och den är inte reserverad än så jag lägger undan den till dig då. Nästa helg är jag upptagen men efter det kan du höra av dig om en loppisrunda.

Jessica sa...

Åhhh, Eternelle, jag älskar den där gröna varianten. Har säkert 7-8 i varierande höjd. Jag brukar bunta ihop dem på ett vitt bord. Voila! Supersnyggt!
Jag har betalat ca 100 och lägre för mina.

Allt det gamla goda sa...

tänk att du hittade coloradotallrikar igen, det gör aldrig jag! får rota djupare, koppla på hökblicken ännu mer!

Maria sa...

Jag är grymt impad av din loppisrunda!

thisismycat sa...

Jag kan ha fel, men det där glaset ser misstänkt likt ut IKEAs glas 'Diod' som fortfarande säljs, men inte längre i rökfärgat utförande.
Men du kanske vet något om glaset själv som jag inte vet?

Nina sa...

Gullaskrufs Reffla menar du väl? :) Hur som helst bra priser på dem. Kring 100-lappen brukar ju kosta på Tradera eller Antikmässor. Och loppisarna i Stockholm är ju tyvärr alltför medvetna om detta :-/

form55 sa...

Jessica - Jag betalade 80 kr för denna. Trodde att de kostade betydligt mer.

Allt det gamla goda - Den limegröna färgen är väl inövad hos mig. Ser den på långt håll!

Maria - Tack! Du vet ju har det brukar vara på loppisarna här omkring.

thisismycat - Jag vet inget mer om glaset än att det var rökfärgat och fin form på. Det kanske är IKEA - vem vet? Det var billigt iaf.

Nina - Du har rätt. Nu har jag ändrat! De brukar vara dyrare här också.