söndag 13 november 2011

Retromässan - bilder

Fredagen och Lördagen har spenderats i kungliga huvudstaden för ett besök på Retromässan. Jag var där redan första gången och denna mässa var lik den förra på många sätt, men det fanns mycket nytt att titta på också.
    Jag gör ett bildsvep med bilder jag tog på Lördagen precis när de öppnade. Lite senare var det tjockt med folk överallt och inte så lätt att ta mer än detaljbilder. Fråga gärna om ni undrar något om vad som finns på bilderna. Vem som sålde och vad det kostade har jag inte lika bra koll på.

Den utmärkta nya tidningen Hus & Hem Retro representerades av redaktören Viveca! Hon hade hjälp av flera andra men de fanns inte vid montern just vid fototillfället.


I nästa inlägg får ni se vad jag köpte där! Fina fynd utlovas.

12 kommentarer:

khina sa...

Det fanns ju ett och annat som frestade ögat, må jag säga... Blir spännande att se vad du inte kunde undvara.

faaglarna sa...

Gissar på den gula colorado tvkoppen?

form55 sa...

Nej - det jag köpte finns inte med på dessa bilder alls. Och TV-kopparna skulle de ha nästan tusen kr/st för så de fick stå kvar. Jag har tre som jag har köpt mycket billigare!

Ann-Charlotte sa...

Oj, så mycket snyggt! Ska bli kul att se vad du köpte med dig. Annars tippar jag att priserna är rätt så höga på så stora mässor.

form55 sa...

Det mesta är ganska dyrt, men det jag köpte fick jag för halva Traderapriset ungefär. Och det var saker som jag har letat efter, så jag blev nöjd!

Randiga Tråden sa...

Tack för en fin bildkavalkad, själv kunde jag inte komma så det är kul att se alla fina bilder.

petrogylv sa...

Fina bilder tack för titten!
Ska bli spännande att se vad det blev för fint du köpt!

trillivippa sa...

Kul att du hittade så bra saker att köpa, nu är jag riktigt nyfiken på vad det var du investerade i!
Och kul att se lite av "min" bonad på en av dina bilder, såg att Loppistan också fotat den. Och det är en bra påminnelse om att jag måste se till att få upp den på väggen. Tänk om jag bara haft en slagborr (och kunskapen att använda den)...
Hur gick det med soffbordet?

form55 sa...

trillivippa - Måste du ha slagborr till vepan? Härdad stålspik räcker ofta långt om det inte är för tungt.
Och bordet blev sålt i slutet - inte till topp-pris men inom den prisintervall jag kunde tänka mig.

Allt det gamla goda sa...

mycket trevligt bildsvep! du och jag tar liknande bilder, tycker jag. det känns som om vi tittar på samma saker, det du fotat hade jag också fotat! :) god smak vi har.

vad är det för ett prickigt äpple som syns på en av bilderna?

form55 sa...

Tack tack Nog har vi bra smak alltid :) Äpplet var formgivet av Stig Lindberg. Kostade flera tusenlappar, tyvärr...

Re-dizain sa...

Jag blir helt sjuk Jan, väljer medvetet att inte vistas på ställen med sådant utbud! Den mintgröna soffan skulle jag inte kunna lämna utan att spilla några tårar. Bordet på bilden nästsist har jag missat för 400:- spänn för 6 år sedan. Glömmer aldrig det! Däremot hade gärna träffat Viveca från Retro tidningen och alla underbara bloggare. Kanske dyker upp på mågon mässa i framtiden då jag skaffat mod!
Tack för dessa fantastiska bilder.