tisdag 5 augusti 2014

Två nya lampor

Jag har inte avlidit i sommarhettan! En resa med retrobloggarna har ägt rum, Jag har varit på den stora antikmässan i Helsingborg och skaffat Instagram. Dessutom försöker jag ha semester och koppla av lite, men det har blivit en hel del loppisar ändå.
    Rapport från dessa aktiviteter kommer senare, men nu visar jag i alla fall två lampor som jag har köpt i veckan. Inga designikoner, men småtrevliga ändå.


Ingen ny kamera än som synes! En trevlig fot på denna lilla bordslampa som nu står i vardagsrumsfönstret. Skärmen hade jag förut så den följde inte med.
    Har sett fyra stycken likadana förut till salu, men de är alltid så dyra. Denna var inte direkt billig heller, men nu var det dags kände jag.


Och i morse hittade jag denna på samma loppis. En vägglampa med böjbar arm. Jag gillar utformningen på leden!
    Om någon vet vem som har tillverkat dessa så kommentera gärna! Och planen är att denna kommer att hamna i sovrummet.

Användarnamnet till Instagramkontot är jjform55. 71 bilder där nu och fler kommer!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Grattis till dina fina lampor! Jag blev lite nyfiken på vilka priser du sett på lampan överst? Och av nyfikenhet: vad betalade du?
/Lotta

form55 sa...

Jag har sett fyra stycken på loppis de senaste åren. Alla har kostat mellan 200-300 kr. Denna betalade jag 200 kr för. För mycket tycker jag, men man hittar dem inte billigt här i Gbg.

Anonym sa...

Hej igen! 200 kr var väl ett helt rimligt pris om man ser till utbud och efterfrågan :)Jag har själv två av dessa, dock med annan skärm så det var kul att höra vad de ligger på prismässigt. Jag är också i likhet med dig jättenyfiken på att höra om någon av dina läsare vet, eller har en aning om, vem som kan ha designat dessa!
Allt gott!
/Lotta