torsdag 12 maj 2011

80-talsprylar

Sådana hade jag inte tänkt att ha så värst mycket av, men har nyligen köpt några saker som går att fynda billigt nu men som säkert blir eftersökta i framtiden.
    Tre röda Alladinlampor från Höganäs keramik. De röda är ovanliga så köp om ni ser sådana! (Pga blixten så blev färgen inte riktigt rätt).
    Även svarta mulipot av Signe Persson-Melin finns med på bilden. De vita är vanligast men de svarta är snyggast och lite ovanligare. Även de rosa är inte så vanligt förekommande. Boda Nova har tillverkat dem. Gav bara fem kr/st för dessa fyra.


Jag kommer nog inte att behålla dessa, även om de är ovanligt bra formgivna för att vara såpass nya.

4 kommentarer:

DollybirdRetro sa...

Jag hittar alltid aladin oljelampor på våran lördags loppis i stan för fem kr styck. Jag köper dom oxå för samlarvärdet i framtiden. Tyvärr har jag bara hittat svarta! Jag har nog fler än 10 stycken. Men funderar på att sälja dom. Då jag oxå tror att de röda är mest eftertraktade. Men dom hittar jag såklart aldrig.

trillivippa sa...

Snyggt fyndat, 80-talet bjöd ju på ett par godbitar i alla fall. :) Och jag tror också på de röda Aladinlamporna för framtiden. Melins multipot säljs redan dyrt på många ställen tycker jag så en femma styck var ett kap!

Retrolux sa...

Vänta tills du har 6 multipot och sälj dem på tradera. Där får du ett ganska bra pris. Även aladin går relativt bra där.

form55 sa...

Jag har fem svarta nu. En till då!