lördag 18 september 2010

Inköpt idag

Dagens loppisrunda blev hyfsat bra ändå, även om det inte blev något jättefynd. På bilden ser du:

En tallrik 24 cm Gustavsberg Colorado - 15 kr.
Snygg burk i teak med lock (behöver oljas in) - 20 kr.
Gense avsmakningsbestick - 15 kr för båda.
Två muggar till Taffelsetet av Husqvarna - 5 kr/st.
En ljuslykta Royal Krona - 30 kr.
Litet kaffemått med reklam i ovanligt fint skick - 10 kr.


Dessutom köpte jag några saker som inte är med på bild, bl a en videofilm, ett gammalt ölglas åt en kompis som samlar på sådana och en sak från Fåglaviks glasbruk åt en annan kompis som samlar på saker därifrån.


Här en bild på besticken som jämfört med salladsbesticken från Gense. Uppdatering - jag har nu fått reda på att det är avsmakningsbestick!

7 kommentarer:

Susanna sa...

De där ljuslyktorna tycker jag är så himla snygga! Skulle vilja ha ett helt gäng på vardagsrumsbordet, men har intel yckats komma över en enda till rimligt pris..

form55 sa...

Jag har hittat sju stycken mellan 10-50 kr/st de senaste tre åren. Detta är den enda jag har nu - de andra är sålda och denna kommer jag nog inte heller att behålla. De är lite för mycket 60/70-tal för mig.

Anonym sa...

Får man fråga vilka loppisar du var på? Jag är nämligen nyinflyttad i Göteborg och letar efter bra loppisar att besöka.

Cinna sa...

Inga dåliga fynd på din loppisrunda. Det är inte alltid man kommer hem och har fyndat. Var själv idag och kom hem med en vas och två kuddar:)

form55 sa...

Ibland hittar man ingenting men idag blev det några inköp i alla fall.
Jag var först på Reningsborg i Angered, sedan Holmens marknad, sedan över till Hisingen och Emmaus, och i antikaffären i källaren samt dess filial en bit bort. Avslutade på Myrorna vid Järntorget. Jag var även inne i affären som ligger i samma hus som Emmaus men där hittade jag ingenting.

Stina sa...

Snygga salladsbestick!

form55 sa...

Det är nog inga salladsbestick eftersom de är så små. Jag lägger in en bild för jämförelse med mina salladsbestick från Gense, de också.