söndag 23 mars 2014

Stringhyllan under uppbyggnad

För er som undrar om det händer något i vardagsrummet kan jag visa att nog händer det något där i alla fall Väggen har målats svart, och knappt halva hyllan byggdes upp igår. Resten kommer nog upp nästa helg.
    Jag testade att sätta dit min neonbokstav på en hylla - kanske blir det så sedan, kanske inte. jag får se hur helheten ser ut när allt har kommit på plats.


Jag fick låta tillverka distanser som jag målade svarta och skruvade på gavlarna. Dels för att golvlisten är högre än den del på gavlarna där den inte ligger mot väggen, dels för att lösa fastsättningen som kommer längre åt höger.
    Idag känns det i den gamla kroppen att man bör vara två när man skall lyfta skåp och passa in fästen och krokar!


Svarta skjutluckor mot svart vägg ser inte optimalt ut. Man vill gärna ha något som bryter av där. Så därför kommer luckorna att lämnas in för ommålning i veckan. Vilken färg det blir får ni fundera på ett tag!
    Och som ni ser så har jag valt att inte sätta dit skrivbordsdelen nu. Den kommer att få plats i en annan hylla som jag skall ha i sovrummet. Istället sätter jag dit en del med två lådor till som jag har haft på lager för detta ändamål.

Fortsättning följer...

6 kommentarer:

Lilladockan sa...

Sjukt snyggt! Älskar S:et!

DeBeer sa...

Vi älskar våra Stringhyllor :-)

Allt det gamla goda sa...

härligt att se arbetet med hyllan framskrida! och jag tyckte inte det var fel med svarta luckor mot svart vägg.. undrar vad du ska lackera om dem i för färg!

Skaffaren sa...

Gamla kroppen??
Vänta du bara, det blir inte bättre :-)
Jag tippar gult på luckorna.

Helena Högberg sa...

Jag gissar på blå/grå luckor :)

Anonym sa...

Fint det blir, snyggt mot den svarta väggen.
Du är bra på lösningar!
jo,åren tar ut sin rätt i inredningsprojekten ")
Spännande å'se resultatet.

Hälsningar
jeanette